ga('create', 'UA-39295762-1', 'pms-lj.si'); ga('send', 'pageview');

Na morski obali – RAZPRODANO

06/06/2020 ob 11:00
Muzejska ulica 1, Ljubljana

Poletje je pred vrati in mnogi se bodo odpravili na počitnice na morsko obalo. Ugotavljali bomo, kaj vse lahko tam najdemo in se soočali z vse večjim onesnaževanjem morja s plastiko. Poletne majice bomo okrasili z motivi školjk, polžev, morskih zvezd, ribic, rakov, kitov in drugih prebivalcev morja.

V ciklu delavnic POTEPANJA se bomo z otroki v družbi profesorja dr. Florjana Umeka odpravili  MED DINOZAVRE, V GORE, NA TRAVNIK, V GOZD… in še marsikam. Spoznavali bomo značilnosti različnih življenjskih okolij, tam živeče živali in rastline ter neverjetne prilagoditve, ki jim omogočajo preživetje v vseh kotičkih našega planeta.  Malo se bomo poigrali in veliko ustvarjali v družbi novih prijateljev.

Delavnice se pričnejo ob 11. uri. Primerne so za otroke od 5 do 12 let, mlajši otroci se jih lahko  udeležijo v spremstvu odraslega. Zaradi zagotavljanja kakovosti in omejenih prostorskih zmogljivosti je število mest omejeno. Rezervacij ne sprejemamo, vstopnice pa so na voljo pri blagajni muzeja in v naši spletni trgovini (na spletu do dneva pred prireditvijo).

Otroci, ki se bodo udeležili petih delavnic iz cikla POTEPANJA, prejmejo priznanje in darilce.  

Za vsako od delavnic sta razpisna dva termina mesečno (razen julija in avgusta). Pričnejo se ob 11. uri in trajajo uro in pol.

Delavnice ob sodelovanju prostovoljk in prostovoljcev Prirodoslovnega muzeja Slovenije vodi dr. Staša Tome.

Skip to content