Plačilne metode

  1. Kreditna kartica: v spletni trgovin PMS lahko naročeno blago varno plačate s kreditno kartico. Sprejemamo kreditne kartice, ki so izdane v Sloveniji (MasterCard, VISA, Maestro – razen BA Maestro). Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik kreditne kartice.
  2. Moneta: izbrane proizvode lahko plačate z Moneto.

 

Dobavni rok in dostava

Spletna trgovina Prirodoslovnega muzeja Slovenije želi čim bolj ustreči željam naših obiskovalcem, zato vam kupljeno blago pošljemo brezplačno na vaš naslov na območju Republike Slovenije. Dobavni rok, če je blago na zalogi, je 7 dni od prejetja elektronskega obvestila na vaš e-poštni naslov, da je vaše naročilo odposlano.

 

Vračilo

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od dobave blaga odstopi od nakupa, pri čemer sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Stroške vračila krije kupec. Priložena mora biti kopija računa in podatki za vračilo kupnine (nakazilo, npr. številka osebnega računa). Muzej vrne celotno kupnino takoj, ko je mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejetja sporočila o odstopu od nakupa.

Kupec mora blago vrniti na naslov: 
Prirodoslovni muzej Slovenije, Prešernova cesta 20, p.p. 290, 1001 Ljubljana.

 

Skip to content