Dinozavri so zakon! – tretjič

20/08/2019 ob 11:00
Muzejska ulica 1, Ljubljana

Spoznavali bomo manj znana dejstva o dinozavrih. So bili dinozavri pamentni?  So živeli na Antarktiki? So imeli votle kosti, tako kot ptiči? Koliko hrane so morali pojesti rastlinojedi velikani? In ali so dinozavri v resnici izumrli? Odkrili bomo vse to in še več ter okrasili kopalno brisačo z motivi dinozavrov.

Poletne naravoslovne delavnice v Prirodoslovnem muzeju Slovenije so namenjene spoznavanju narave in ustvarjalnemu preživljanju prostega časa. Otroci med 5 in 12 leti se na delavnicah zabavajo, izvedo veliko novega in ustvarijo svoj izdelek, ki ga ponosno odnesejo domov. Zabavno je tudi spoznavanje novih prijateljev in veselo druženje. Delavnice se pričnejo vsak dan ob 11. uri in trajajo približno uro in pol. Vsaka delavnica je samostojna enota.

Otroci, ki se udeležijo petih poletnih naravoslovnih delavnic, prejmejo priznanje in darilce.

Zaradi zagotavljanja kvalitete in naših omejenih prostorskih zmogljivosti je število mest omejeno. Otroci, mlajši od 5 let, se delavnice lahko udeležijo ob spremstvu odrasle osebe, ki potrebuje vstopnico za muzej. Rezervacij ne sprejemamo, vstopnice pa so na voljo pri blagajni muzeja in v naši spletni trgovini (do petka pred vsakim tedenskim ciklom delavnic).

Skip to content