NE SPREGLEJTE!

ŠČEPEC SOLI

Nova občasna razstava
Več

radioCona: soundcamp

Park Tivoli, Ljubljana, 30. 4. 2016 od 16:00

radioCona se, v sodelovanju s Prirodoslovnim muzejem Slovenije, Društvom za opazovanje in proučevanjeptic Slovenije in Botaničnim vrtom Univerze v Ljubljani, tretje leto zapored pridružuje projektu Reveil, ki zvezno od mikrofona do mikrofona, v cello-dnevnem oddajanju ob jutranjem svitu potuje po zemeljski obli. Reveil je 24-urno spletno mrežno oddajane zvokov jutranjega svita v živo, ki sovpada z International Dawn Chorus Day. Oddajanje se prične v bližini prvega meri-diana (Greenwich) v soboto 30. aprila ob 5.00 (GMT+1) in konča na istem mestu v nedeljo, 1. maja.
radioCona soundcamp pripravljajo Irena Pivka, Simon Macuh, Brane Zorman.

radioCona bo svoj zvočni kamp, postavila v Rastlinjaku Tivoli, Ljubljana, kjer boste ob druženju in sprehodih lahko v živo poslušali zvoke prebujanja našega planeta.

V spremljevalnem program se nam bo v soboto ob mraku pridružili Dare Fekonja iz Prirodoslovnega muzeja Slovenije in član Društvo za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije ter nas popeljal skozi park Tivoli. Predstavil bo večerne in nočne zvoke ptic.

V nedeljo ob 5.48 ob jutranjem svitu se bo radioCona s postavitvijo mikrofonov, usmerjenih na različne dele parka Tivoli, vključila v svetovno mrežno oddajanje Reveil. 

Prijavite se na e-novice