Mokrih nog naokrog tretjič

18/08/2020 ob 11:00
Muzejska ulica 1, Ljubljana

Močvirja so bila nekdaj osovražena in ljudje so si jih prizadevali izsušiti. Danes vemo, da so pomembna bivališča mnogih rastlin in živali, ki drugje ne bi mogle preživeti. Podali se bomo v močvirje, kjer se bomo srečali s tamkajšnjimi prebivalci. Med najglasnejšimi so zagotovo žabe, a med trstičjem se skriva še marsikaj. Izdelali bomo glasne regljajoče žabice.

Delavnice so primerne za otroke od 5 do 12 let, mlajši otroci se lahko delavnice udeležijo v spremstvu odrasle osebe. Za vsako od delavnic so razpisni trije termini. Zaradi zagotavljanja kvalitete in varnega okolja je število mest omejeno. Rezervacij ne sprejemamo, vstopnice pa so na voljo pri blagajni muzeja in v naši spletni trgovini.

Otroci, ki se bodo udeležili petih delavnic, prejmejo priznanje in darilce.

MOKRIH NOG NAOKROG

Močvirja so bila nekdaj osovražena in ljudje so si jih prizadevali izsušiti. Danes vemo, da so pomembna bivališča mnogim rastlinam in živalim, ki drugje ne bi mogle preživeti. Podali se bomo v močvirje, kjer se bomo srečali s tamkajšnjimi prebivalci. Med najglasnejšimi so zagotovo žabe, a med trstičjem se skriva še marsikaj. Izdelali bomo ljubke regljajoče žabice.

Skip to content