Ne spreglejte!

Naše malo veliko morje

Čeprav majhno, je slovensko morje pomemben del naše naravne dediščine. Je del velikega svetovnega morja, s katerim smo ljudje neločljivo povezani. V njem je nastalo življenje, ki se je v milijonih let razbohotilo v neverjetni raznolikosti. 

Več

Čebelice, čebelice...

Muzejska ulica 1, Ljubljana, 6. 7. 2016 _global/time/from 10:00 _global/time/to 11:30

Tudi v mestu lahko najdemo prostor za čebelnjak. Spoznali bomo našo kranjsko sivko in pomen čebel za človeka. Izdelali bomo igrico »križci in krožci«, v kateri bodo namesto križcev in krožcev nastopile čebelice in pikapolonice. Ko se bomo igre naveličali, bomo pripomočke lahko pospravili v priročno škatlico.

Poletne naravoslovne delavnice 2016

Vsak delavnik od 4. do 8. 7. 2016, 11. do 15. 7. 2016, 18. do 22. 7. in 22. do 26. 8. 2016

Več o delavnicah lahko preberete na naši spletni strani.

V letu, ko je Ljubljana zelena prestolnica Evrope, smo za otroke pripravili cikel poletnih naravoslovnih delavnic, na katerih bodo spoznavali naravo v mestu in ustvarjalno preživeli prosti čas. Izvedeli bodo veliko novega in ustvarili praktične izdelke, ki jih bodo ponosno odnesli s seboj. Zabavno bo tudi spoznavanje novih prijateljev in veselo druženje. Delavnice so primerne za otroke od 6 do 12 let. Pričnejo se ob 10. uri in trajajo uro in pol. Vsaka delavnica je samostojna enota.

Otroci, ki se v času počitnic udeležijo petih delavnic, prejmejo priznanje in darilce.