Ne spreglejte!

Naše malo veliko morje

Čeprav majhno, je slovensko morje pomemben del naše naravne dediščine. Je del velikega svetovnega morja, s katerim smo ljudje neločljivo povezani. V njem je nastalo življenje, ki se je v milijonih let razbohotilo v neverjetni raznolikosti. 

Več

Moj modro-zeleni planet-VSA MESTA SO ZASEDENA

Muzejska ulica 1, Ljubljana, 23. 1. 2016 _global/time/from 11:00 _global/time/to 13:00

Delavnica ni namenjena le otrokom, pač pa družinam, ki bodo v zabavni igri združile moči in se pomerile v znanju o trajnostnem razvoju in sonaravnem bivanju človeka na našem planetu. Ko bomo spoznali, zakaj pravzaprav moramo živeti v sožitju naravo in razjasnili vse zmote o trajnostnem razvoju, bodo družine družno poprijele za delo in iz odpadnih materialov ustvarjale lepe in uporabne predmete.

Zaradi zagotavljanja kvalitete in naših omejenih prostorskih zmogljivost je število mest omejeno. Rezervacij ne sprejemamo, vstopnice pa so na voljo pri blagajni muzeja in v naši spletni trgovini. Prvo delavnico iz cikla smo pripravili v okviru 8. ljubljanskega festivala kulturno-umetnostne vzgoje BOBRI, zato je brezplačna. Vstopnice so na voljo pri blagajni muzeja.

Delavnice iz cikla MOJE ZELENO MESTO ob sodelovanju prostovoljk in prostovoljcev Prirodoslovnega muzeja Slovenije vodi dr. Staša Tome. Primerne so za otroke od 5 do 12 let, mlajši otroci se lahko delavnice udeležijo v spremstvu odrasle osebe. Za vsako od delavnic sta razpisna dva termina.

Otroci, ki se bodo udeležili petih delavnic, prejmejo priznanje in darilce.  

Več o ciklu lahko preberete na naši spletni strani.