SPREHOD Z DINOZAVRI (22. 8. 2022, ob 11. uri)

Cena: 5.00 €
Dostava: Na zalogi

Dodatne informacije / opis izdelka

V zadnjih letih so bila naša potepanja zaznamovana z omejitvami zaradi epidemije Covid 19. Letos bo drugače in mnogi se bomo podali na izlete in potovanja po domovini in celem svetu. Kadar pa bose doma, otroke vabimo na delavnice iz cikla POLETNA POTEPANJA. V družbi profesorja dr. Florjana Umeka se bomo odpravili MED DINOZAVRE, NA TRAVNIK, V GOZD, ponoči se bomo potepali PO MESTU in se sprehodili ob MOSKI OBALI.  Spoznavali bomo značilnosti različnih življenjskih okolij, tam živeče živali in rastline ter neverjetne prilagoditve, ki jim omogočajo preživetje v vseh kotičkih našega planeta. Malo se bomo poigrali in veliko ustvarjali v družbi novih prijateljev.

Delavnice se pričnejo ob 11. uri in trajajo uro in pol. Primerne so za otroke od 5 do 12 let, mlajši otroci se jih lahko  udeležijo v spremstvu odraslega. Zaradi zagotavljanja kakovosti delavnice in varnega okolja je število mest omejeno.

Otroci, ki se bodo udeležili petih delavnic iz cikla POLETNA POTEPANJA, prejmejo priznanje in darilce.

Delavnice ob sodelovanju prostovoljk in prostovoljcev Prirodoslovnega muzeja Slovenije vodi dr. Staša Tome.

SPREHOD Z DINOZAVRI

Zanimanje za dinozavre med otroki nikoli ne pojenja. Zato se bomo ponovno podali v čas, ko so živeli ti izumrli plazilci in razkrili nekatere pogoste zmote o njih ter najnovejša odkritja znanstvenikov - paleontologov. Izdelali bomo vsak svojega dinozavra (ali dva).


Prijavite se na e-novice