Ne spreglejte!

Naše malo veliko morje

Čeprav majhno, je slovensko morje pomemben del naše naravne dediščine. Je del velikega svetovnega morja, s katerim smo ljudje neločljivo povezani. V njem je nastalo življenje, ki se je v milijonih let razbohotilo v neverjetni raznolikosti. 

Več

Z igro do dediščine

Muzejska ulica 1, Ljubljana, 7. 10. 2019 _global/time/from 18:00 _global/time/to 19:00

Tudi Prirodoslovni muzej Slovenije se pridružuje vsesloveski akciji muzejev in galerij Z IGRO DO DEDIŠČINE.

Slovenski muzeji in galerije že dolgo niso več dolgočasne, zaprašene ustanove. Obiskovalcem ponujajo številne zanimive programe, delavnice, ustvarjalnice, razstave in doživetja, namenjene otrokom in družinam. Da bi jih bolje spoznali, so v sklopu akcije Z  IGRO DO DEDIŠČINE, ki po poteka v Tednu otroka®, od 7. do 13. oktobra 2019, za vas pripravili številne brezplačne programe in prireditve. Izkoristite to izjemno priložnost in s svojimi otroki kvalitetno preživite prosti čas. Akcijo organizira Sekcija za izobraževanje in komuniciranje Skupnosti muzejev Slovenije.

Prirodoslovni muzej Slovenije v okviru akcije ponuja brezplačen vstop za družine, ki se lahko poigrajo z našimi programi za samostojno uporabo: Skrinjicami učenosti, Skrivnosti polnimi nahrbtniki in zvočnimi vodiči.