Ne spreglejte!

Naše malo veliko morje

Čeprav majhno, je slovensko morje pomemben del naše naravne dediščine. Je del velikega svetovnega morja, s katerim smo ljudje neločljivo povezani. V njem je nastalo življenje, ki se je v milijonih let razbohotilo v neverjetni raznolikosti. 

Več

Presenetljiva potovanja - ponovno

Muzejska ulica 1, Ljubljana, 30. 9. 2017 _global/time/from 11:00 _global/time/to 12:30

Mnoge morske živali se v svojem življenju podajajo na dolga potovanja v iskanju hrane, da bi si poiskale partnerje ali da bi izlegle nov zarod. Med najbolj znanimi so selitve kitov in presenetljiva potovanja morskih želv. Na delavnici pa bomo spoznali še druga, manj znana, a prev tako osupljiva morska potovanja. Izdelali bomo ljubke želvice, ki nam bodo omagale pri shranjevanju bucik in šivank.

Delavnice ob sodelovanju prostovoljk in prostovoljcev Prirodoslovnega muzeja Slovenije vodi dr. Staša Tome. Primerne so za otroke od 5 do 12 let, mlajši otroci se lahko delavnice udeležijo v spremstvu odrasle osebe.

Za vsako od delavnic iz cikla ta razpisna dva termina.

Otroci, ki se bodo udeležili petih delavnic, prejmejo priznanje in darilce.  

Zaradi zagotavljanja kvalitete in naših omejenih prostorskih zmogljivost je število mest omejeno. Rezervacij ne sprejemamo, vstopnice pa so na voljo pri blagajni muzeja in v naši spletni trgovini.