Ne spreglejte!

Naše malo veliko morje

Čeprav majhno, je slovensko morje pomemben del naše naravne dediščine. Je del velikega svetovnega morja, s katerim smo ljudje neločljivo povezani. V njem je nastalo življenje, ki se je v milijonih let razbohotilo v neverjetni raznolikosti. 

Več

Morski psi - vrhunski plenilci - ponovno

Muzejska ulica 1, Ljubljana, 10. 7. 2017 _global/time/from 10:00 _global/time/to 11:30

Se bojite morskih psov? Te ribe hrustančnice so res med najučinkovitejših morskimi plenilci, a strah pred njimi je neutemeljen in pretiran. Ker jih ljudje neusmiljeno pobijajo, so mnoge vrete že zelo ogrožene. Na delavnici bodo otroci spoznali veliko zanimivosti iz življenja morskih psov in izdelali vsak svojo mehko igračo morskega psa, s katero bodo sklenili prijazno prijateljstvo.

Delavnice ob sodelovanju prostovoljk in prostovoljcev Prirodoslovnega muzeja Slovenije vodi dr. Staša Tome. Primerne so za otroke od 5 do 12 let, mlajši otroci se lahko delavnice udeležijo v spremstvu odrasle osebe.

Za vsako od delavnic iz cikla ta razpisna dva termina.

Otroci, ki se bodo udeležili petih delavnic, prejmejo priznanje in darilce.  

Zaradi zagotavljanja kvalitete in naših omejenih prostorskih zmogljivost je število mest omejeno. Rezervacij ne sprejemamo, vstopnice pa so na voljo pri blagajni muzeja in v naši spletni trgovini.