Ne spreglejte!

Naše malo veliko morje

Čeprav majhno, je slovensko morje pomemben del naše naravne dediščine. Je del velikega svetovnega morja, s katerim smo ljudje neločljivo povezani. V njem je nastalo življenje, ki se je v milijonih let razbohotilo v neverjetni raznolikosti. 

Več

Prisluhnimo zvokom mesta - četrtič

Muzejska ulica 1, Ljubljana, 26. 8. 2016 _global/time/from 10:00 _global/time/to 11:30

Hrup v mestu je lahko velika nadloga. Zato je toliko bolj pomembno, da prisluhnemo tudi zvokom, ki blagodejno delujejo na naše telo in dušo. Ni lepšega od ptičjega petja! Poigrali se bomo ob prepoznavanju različnih zvokov mesta, potem pa bodo otroci okrasili majice z motivi, ki jih bodo spominjali na poletje, preživeto v našem muzeju.

Poletne naravoslovne delavnice 2016

Vsak delavnik od 4. do 8. 7. 2016, 11. do 15. 7. 2016, 18. do 22. 7. in 22. do 26. 8. 2016

Več o delavnicah lahko preberete na naši spletni strani.

V letu, ko je Ljubljana zelena prestolnica Evrope, smo za otroke pripravili cikel poletnih naravoslovnih delavnic, na katerih bodo spoznavali naravo v mestu in ustvarjalno preživeli prosti čas. Izvedeli bodo veliko novega in ustvarili praktične izdelke, ki jih bodo ponosno odnesli s seboj. Zabavno bo tudi spoznavanje novih prijateljev in veselo druženje. Delavnice so primerne za otroke od 6 do 12 let. Pričnejo se ob 10. uri in trajajo uro in pol. Vsaka delavnica je samostojna enota.

Otroci, ki se v času počitnic udeležijo petih delavnic, prejmejo priznanje in darilce.