Ne spreglejte!

Naše malo veliko morje

Čeprav majhno, je slovensko morje pomemben del naše naravne dediščine. Je del velikega svetovnega morja, s katerim smo ljudje neločljivo povezani. V njem je nastalo življenje, ki se je v milijonih let razbohotilo v neverjetni raznolikosti. 

Več

Pasji bonton - drugič

Muzejska ulica 1, Ljubljana, 11. 6. 2016 _global/time/from 11:00 _global/time/to 12:30

Ste kdaj ponoči zaslišali oglašanje zelene krastače sredi mesta? Vas v pomladnih jutrih zbudi petje ptic ali hrup prometa? Se kdaj odpravite v mestni park in prisluhnete zvokom narave? Govorili bomo o zvočnem onesnaženju in pomenu kvalitetnega zvočnega okolja v mestih.

Preizkusili se bomo v poznavanju oglašanja mestnih živali in izdelali ptičji zbor.

Zaradi zagotavljanja kvalitete in naših omejenih prostorskih zmogljivost je število mest omejeno. Rezervacij ne sprejemamo, vstopnice pa so na voljo pri blagajni muzeja in v naši spletni trgovini. Vstopnice so na voljo pri blagajni muzeja in v naši spletni trgovini.

Delavnice iz cikla MOJE ZELENO MESTO ob sodelovanju prostovoljk in prostovoljcev Prirodoslovnega muzeja Slovenije vodi dr. Staša Tome. Primerne so za otroke od 5 do 12 let, mlajši otroci se lahko delavnice udeležijo v spremstvu odrasle osebe. Za vsako od delavnic sta razpisna dva termina.

Otroci, ki se bodo udeležili petih delavnic, prejmejo priznanje in darilce.  

Več o ciklu lahko preberete na naši spletni strani.