Ne spreglejte!

Naše malo veliko morje

Čeprav majhno, je slovensko morje pomemben del naše naravne dediščine. Je del velikega svetovnega morja, s katerim smo ljudje neločljivo povezani. V njem je nastalo življenje, ki se je v milijonih let razbohotilo v neverjetni raznolikosti. 

Več

Pasji bonton

Muzejska ulica 1, Ljubljana, 4. 6. 2016 _global/time/from 11:00 _global/time/to 12:30

Mnogi ljudje imajo hišne ljubljence, ki jim delajo družbo in so zvesti prijatelji. Tako v svoje okolje prinesejo del narave, s katero smo neločljivo povezani. Zelo priljubljeni človekovi sopotniki so psi, a vsi meščani nad njimi niso navdušeni. Kako zagotoviti mirno sobivanje, da bodo vsi zadovoljni? Skupaj bomo poiskali rešitve in čajne skodelice okrasili z motivi muck, kužkov, ptičkov, kač, ribic….

Zaradi zagotavljanja kvalitete in naših omejenih prostorskih zmogljivost je število mest omejeno. Rezervacij ne sprejemamo, vstopnice pa so na voljo pri blagajni muzeja in v naši spletni trgovini. Vstopnice so na voljo pri blagajni muzeja in v naši spletni trgovini.

Delavnice iz cikla MOJE ZELENO MESTO ob sodelovanju prostovoljk in prostovoljcev Prirodoslovnega muzeja Slovenije vodi dr. Staša Tome. Primerne so za otroke od 5 do 12 let, mlajši otroci se lahko delavnice udeležijo v spremstvu odrasle osebe. Za vsako od delavnic sta razpisna dva termina.

Otroci, ki se bodo udeležili petih delavnic, prejmejo priznanje in darilce.  

Več o ciklu lahko preberete na naši spletni strani.