Ne spreglejte!

Naše malo veliko morje

Čeprav majhno, je slovensko morje pomemben del naše naravne dediščine. Je del velikega svetovnega morja, s katerim smo ljudje neločljivo povezani. V njem je nastalo življenje, ki se je v milijonih let razbohotilo v neverjetni raznolikosti. 

Več

S cveta na cvet - tretjič

21. 7. 2015 _global/time/from 11:0 _global/time/to 12:30
Čeprav so spomladanske cvetlice že odcvetele, pa tudi poletni na nekaterih travnikih najdemo različno barvito cvetje in mnoge zanimive živali. Spoznali bomo kateri travniki so to in se pogovorili o njihovem pomenu za ohranjanje raznolikosti življenja. S cvetlicami, metulji, čebelicami, čmrlji in drugimi travniškimi motivi bomo okrasili kuhinjske prtičke.  

Poletne naravoslovne delavnice

Poletne naravoslovne delavnice v Prirodoslovnem muzeju Slovenije so namenjene spoznavanju narave in ustvarjalnemu preživljanju prostega časa. Otroci med 5 in 12 leti vsakokrat izvedo veliko novega in ustvarijo svoj izdelek, ki ga lahko odnesejo domov. Zabavno je tudi spoznavanje novih prijateljev in veselo druženje. Delavnice se pričnejo se vsak dan ob 11. uri in trajajo približno uro in pol.  Vsaka delavnica je samostojna enota.

Otroci, ki se v času počitnic udeležijo petih delavnic, prejmejo priznanje in darilce.


Vstopnice so že na voljo pri blagajni muzeja in na naši spletni strani.