Ne spreglejte!

Naše malo veliko morje

Čeprav majhno, je slovensko morje pomemben del naše naravne dediščine. Je del velikega svetovnega morja, s katerim smo ljudje neločljivo povezani. V njem je nastalo življenje, ki se je v milijonih let razbohotilo v neverjetni raznolikosti. 

Več

Blazinice - zverinice - četrtič- RAZPRODANO

26. 8. 2014

RAZPRODANO

od 11.00 do 12.30
Ob razstavi Živela evolucija! bomo spoznavali raznolikost življenja na Zemlji, se spraševali zakaj v zadnjem času živali in rastline tako hitro izumirajo in zakaj moramo naravo varovati. Iz ostankov blaga bomo izdelali mehke blazine z motivi iz narave. .

Delavnico vodi dr. Staša Tome, muzejska svetnica ob sodelovanju prostovoljk in prostovoljcev Prirodoslovnega muzeja Slovenije. Število mest je omejeno, predprodaja vstopnic  (2,50 EUR) na blagajni muzeja ali v naši spletni trgovini.
Rezervacij ne sprejemamo.

  • Fotografija: Davorin Tome
    Fotografija: Davorin Tome
Poletne naravoslovne delavnice v Prirodoslovnem muzeju Slovenije so namenjene spoznavanju narave in ustvarjalnemu preživljanju prostega časa. Otroci med 5 in 12 leti vsakokrat izvedo veliko novega in ustvarijo svoj izdelek, ki ga lahko odnesejo domov. Zabavno je tudi spoznavanje novih prijateljev in veselo druženje.  Pričnejo se vsak dan ob 11. uri in trajajo približno uro in pol.

Otroci, ki se v času počitnic udeležijo petih delavnic, prejmejo priznanje in darilce.